SOBRE MI

Sóc la Marta, arquitecta i dissenyadora d’interiors, aficionada al disseny gràfic i la fotografia.

Riallera i emotiva, sóc molt inquieta i m’agrada descobrir nous móns, noves cultures i noves maneres de fer les coses. Adoro el lloc on he nascut i crescut, la seva gent i el seu vent, la tramuntana, que ho sacseja tot al seu pas.

Després d’un temps treballant en diferents llocs i àmbits, decideixo crear Vendaval Studio en un moment de canvis.

Diuen que l’aire, un dels quatre elements clàssics, s’associa amb la inspiració, els sentiments i les emocions. El seu símbol és un triangle apuntant cap amunt amb una línia horitzontal que el creua; representant pensament, imaginació i creativitat.

El vent defineix l’entorn que m’envolta i el seu significat em caracteritza. D’aquesta unió neix Vendaval, un estudi de disseny alegre i dinàmic, envoltant-se de gent inquieta i entusiasta; enamorat dels reptes, de fugir de l’establert, d’emocionar i de no deixar-te indiferent… un estudi de disseny per a gent apassionada.

QUÈ PUC FER PER TU?

ESPAIS: Projectes d’arquitectura i interiorisme, donant importància als aspectes estètics a l’hora que els funcionals. Trobaràs l’harmonia des de les grans línies de projecte fins als detalls més petits.

GRÀFIC: Detalls per recordar les coses que van passant al llarg de la teva vida. Sentiràs tot l’esforç i dedicació darrere d’aquestes petites obres per fer més especials tots els teus instants.

EFÍMER: Decorats i móns fugaços per poder perdre’t en la teva imaginació i en la de la gent que els experimenta. No importa si dura un segon o una eternitat, sinó la gran passió que sentiràs en tots ells.

Materialitzo inquietuts, pensaments, records i vivències a través del paper. Busco la manera de realçar el costat positiu de les experiències, trobant el punt optimista del que ens passa per davant.
El meu objectiu és que tinguis l’oportunitat de viure més intensament, sense pors i gaudint dels petits detalls que t’aferren a la vida.

QUÈ TROBARÀS AQUÍ?

Aquí podràs descobrir les coses que ens fan sentir vius: el rastre d’una ciutat, l’empremta d’un creador, el record d’una escena… Trobaràs creacions gràfiques i sensibles que busquen l’expressió sense caure en excessos.

Si t’encanta viatjar i descobrir nous llocs, l’aventura, la natura i l’aire lliure, veure una bona pel·li o escoltar aquella cançó que et fa vibrar… Si admires les petites coses i la gent que t’envolta… aquest és el teu espai.

Explora tots els racons i deixa’t endur per aquesta ràfega d’aire fresc.