TEMPS DE FLORS

· Maig 2011 i Maig 2013

· Girona Temps de Flors

· Instal·lacions per a l’exposició

· Instal·lació feta amb  Ester Arnau, Enna Camús, Helena Frigola, Laura Pérez i Berta Puig

El projecte recrea un petit bosc a l’interior del pati, amb grans globus grocs lligats amb barres d’acer corrugat als tests. El nostre objectiu és fer que els visitants entrin al pati i, a través dels globus col·locats a diferents altures, siguin capaços d’entreveure les cases i el cel entre aquests “arbres”.

· Instal·lació feta amb els estudiants del Postgrau de Disseny d’interiors

El projecte recrea la pluja de primavera, apilant deu mil gots de plàstic amb els papers de cel·lofan i gerberes en color groc, taronja i vermell. També instal·lem un canal de reg per sobre del pati amb la finalitat de crear la pluja; ja que els gots s’acaben omplint pel final de l’exposició.

Idea creativa: Lina Garzón i Jordi Quetglas
Planificació: Marta Cos i Maite Dujovne
Representants per partides: Alejandra García, Solange Alvarado i Xènia Pons
Equip de muntatge: tots els estudiants
Fotografia: Cristina Masferrer

· Proposta creada amb Isabel Silva

La nostra font d’inspiració ve dels camps d’espígol de la Provença italiana. Aquesta planta aromàtica mediterrània encaixa perfectament, ja que pot resistir tot el temps de l’exposició i té un fort monocromatisme altament contrastat per les parets grises del pati. També té un altre gran valor: la seva olor natural és una de les principals fortaleses del projecte.
Quan els visitants entren a la casa a través del porxo hi ha una catifa que cobreix l’entrada plena de flors d’espígol que desprèn la seva olor quan és trepitjada. Un cop a l’espai principal, hi ha ramets d’espígol lligats amb fils (cap avall per mantenir l’aroma) configurant tot l’espai.