J + M

· Març – Setembre 2015

· Imatge gràfica, elements decoratius i papereria per a casament

Aquest projecte és el resultat de vàries intervencions per a un mateix esdeveniment.

Es comença per definir la imatge que engloba el projecte sencer i es van treballant els diferents elements conforme van passant els mesos.

Primer es comença amb la invitació, que funciona a mode de petita interacció amb la persona que ho rep. Quan està tancada, es veu un dibuix de la parella i els seus noms, quan s’estira la pestanya, es pot veure la parella vestida de casament i tota la informació necessària. Aquestes il·lustracions són el fil conductor de varis elements que van conformant tot el paquet de detalls i elements de papereria que es dissenyen.

Es fan il·lustracions personalitzades i muntatges en 3D que s’utilitzen per a fer regals a alguns dels convidats: una parella que fa un aniversari, el padrí del casament, futurs nuvis, els testimonis, els lectors de la cerimònia…

També es dissenyen el conjunt de detalls que es regalen als convidats. Es prepara una bossa que conté diferents elements: un llibret de curiositats i històries dels nuvis; una “cinta de cassette” una mica especial i un imant amb la il·lustració d’ells.

A més a més, es dissenya un detall de benvinguda que es pot trobar a l’entrada de la cerimònia. Es personalitzen les minutes per l’àpat, així com els elements del seating, seguint amb unes il·lustracions que fan joc amb la decoració de les taules, i les figuretes del pastís.

Com a elements més diferents, es crea un guest book on les ditades dels convidats recorden unes guirnaldes de bombetes, i també un photocall molt especial, amb la il·lustració dels nuvis en tamany real on els convidats poden posar la cara per fer-se fotografies.

Related Projects